I lørdags var jeg en tur i København for at deltage i foreningen Fantastiks Fantasticon – et todages konvent med seminarer om allehånde fantastiske genrer og medier: Science Fiction, horror, zombiehistorier og film m.m.

Jeg har sjældent set så mange bøger på een gang jeg godt gad eje …

På Fantasticon havde jeg den store glæde at novellen “Fremmedgjort” blev valgt som een af årets tre fantastiske noveller. Jeg er meget glad for den ære. I skal ikke læse det der står på Fantasticons hjemmeside om, hvad novellen handler om: det er en klassisk fejl at tage karakterernes mening til indtægt for forfatterens holdning.

Blog Image
Fremmedgjort er blevet trykt i den 26. udgave af “Himmelskibet” – Fantastiks medlemsblad og magasin.

7/11/10 Det er en mærkelig oplevelse at se sin novelle på tryk. Jeg ville ønske at Himmelskibet kunne praktisere blok-ombrydning; det ville have klædt novellen.

18/11/10 Omtalt i Fanzine.dk her.