Min novelle “Dommedagsdrømmere” kommer med i Science Fiction Cirklens niende Lige Under Overfladen-antologi. Bogen udkommer sådan cirka en gang i september i år og får titlen “De sidste kærester på Månen”.
“Dommedagsdrømmere” foregår i nær fremtid lige her omkring hvor jeg bor. Den er skrevet som en stafet af portrætter af medlemmerne i en dommedagsprepperklub.

I juni udkommer min novelle “Killinger” i antologien “Universets mørke” på Harksens forlag. Jeg har ventet indtil nu med at fortælle om den, fordi den har skiftet titel under redigeringen, men også fordi, det er en historie der kombinerer science fiction med horror, og horror er nyt for mig. Jeg har ikke rigtig lyst til, at folk jeg kender, skal læse den …

Med de to noveller er min udgivelsestakt set på årsbasis steget til det dobbelte.