Fra 1 marts kan man stemme på de bedste science fiction noveller udgivet på dansk i 2014. Alle læsere må stemme. Find en liste over de nominerede noveller på Ommadawns blog.
Opret din stemmeseddel via dette link. Der er 4 kategorier: Novelle, langnovelle, kortroman, oversat værk.
Sidste år kunne man læse de fleste nominerede noveller online i afstemningsperioden.

Min novelle Dommedagsdrømmere udgivet i Lige Under Overfladen 2014-antologien er også nomineret.
smiley Jeg er meget beæret og også forbavset.
Feltet er skarpt – men under alle omstændigheder er det dejligt at ens tekster bliver påskønnet.

Dommedagsdrømmere
foregår i nær fremtid i Århus Nord. Jeg havde ikke regnet med at folk uden for Århus ville kunne se det sjove i den, fordi de ikke med det samme opfatter, hvornår scenen i historien er anderledes fra det fysiske nu-Århus. Plus, at der ikke er ret meget handling i novellen. Dommedagsforberederklubben i Århus Nord holder møde, andet sker der ikke.
Novellen består af de forestillinger folk har om den RIGTIGE dommedag – den dramatiske og imponerende dommedag der vil gøre verden bedre, ikke den dommedag, hvor verden klasker sammen med et sagte suk.
Dommedagsdrømmere blev skrevet til antologien Undergang – men kom ikke med, derfor sendte jeg den i stedet til Lige Under Overfladen-serien, i det jeg fulgte forfatterrådet om straks at sende vragede tekster videre.